Магнитно Резонансна Терапия – революция в анти-ейджинга. Новата услуга, предлагана от център за красота ПЕПЕ

 

Салон за красота ПЕПЕ е горд да ви представи новата си услуга, терапия с електромагнитен резонанс.

Вероятно това не говори много като метод на повечето от вас, защото тепърва навлиза на пазара. Ние сме горди от факта, че разполагаме с един от първите уреди AGAS VMAX в Пловдив. Методът е изключително ефективен при неравна кожа, бръчки, стягане на шията и деколтето, акне и белези от акне, цялостно почистване на кожата. Помага и при заличаване на хирургически белези и друг вид наранявания от външни фактори. Безболезнен и безопасен метод, при който резултатите са налице още по време на терапията. Много от вас се сещат за една реклама по телевизията, където се говори за това как искате да изглеждате като някого, но може само да имате аромата му. Вече е възможно и да изглеждате по този начин, модерните технологии се грижат за това. Новото оръжие в арсенала на ПЕПЕ може да се погрижи кожата ви да се регенерира не само визуално, но и функционално. Здравата кожа не се свежда само до външен вид, но и до тъканна цялост, здравина и подхраненост. Когато кожата ви е здрава и жизнена отвътре, това неизбежно се вижда и навън. Не само изглеждайте, но и се чувствайте по-свежи.

Технологията зад регенерацията:


MRV – Магнитно резонансна Терапия.
+
MRC – Магнитно Честотна терапия.

Процедури: Мезорезонансна терапия и Магнитен кристален пилинг, Фейслифтинг, скулптуриране и имплантиране на антиейдж съставки, ATP молекулно въздействие.

Ефект от терапията:

Регенериране на кожата и заличаване на неравности, както и изчистване на петна и изравняване на тена. Лицево премоделиране и регенериране на кожата, което ефективно я подмладява на клетъчно ниво. Уредът работи чрез доказан метод за клетъчно-тъканно регенериране и лицево-мускулна стимулация. Дълбочинното въздействие с дълготраен ефект стимулира производството на аминокиселини, укрепва мускулите, тъканните връзки и кожната кохезия. Видимо стяга и премоделира лицевия контур, шията, клепачите, деколтето. Терапията повишава регенеративните свойства на кожата на молекулярно ниво, прониквайки на дълбочина, невъзможна до този момент и при друг вид неинвазивна терапия.

Пилинг и Мезотерапия:

VMAX пилингът от ново поколение, работи с Био Регенериращ комплекс, Манделова киселина и пилинг кристали. Мезотерапията подхранва клетките с аргинин и хиалурон, като работи на принципа на микроперфорацията. При мезотерапията се въздейства директно върху вътрешните слоеве на клетките чрез магнитно-честотна терапия/Магнитно-кристален пилинг.

До края на месец юли 2018, възползвайте се от 15% отстъпка от пакет 6 терапии за повдигане на овала с радиочестотен лифтинг!

Очакваме ви в салон ПЕПЕ.

Вдъхнете живот на кожата си, заслужавате го !!

 

Информация за работещи козметици

Задължително условие за практикуване на професията козметик, маникюрист и фризьор е държавен диплом(свидетелство за професионална квалификация)

Информация е само за работещи козметици, маникюристи и фризьори с минимум 6 (шест) месеца стаж, но без държавна диплома от МОН!

Уважаеми колеги,

Предоставяме на Вашето внимание възможност явяване на изпит и получаване на удостоверение по чл.40.

Изпита представлява писмен тест и практически задачи пред държавна комисия.

Необходимите документи, които трябва да ни предоставите са:

  • Документ за минимум 6 месеца стаж като козметик, маникюрист, фризьор
  • 2 броя снимки
  • Медицинско като за постъпване на работа
  • Диплома за средно образование (10 клас)
  • Копие от лична карта

Уверени в своя професионализъм лесно може да се сдобиете с диплома лицензирана от Националната агенция по образование към МОН. Тези които имат нужда от усъвършенстване могат да разчитат на модулно обучение. Дипломата ви е лигитимна в ЕС.

За повече информация можете да се обадите на: +359 (32) 630 362 или +359 878 509559 или пишете на: pepebeauty@gmail.com

Лицензия на Център за професионално обучение Пепе

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове