Радиочестотен лифтинг

Принцип на действие на RF радиочестотенлифтинг в ЦЕНТЪР ПЕПЕ:

Еднополюсната радиочестота, с която работим тялото и втората радиочестота: Bipolar радиочестота, с която работим лице. За отлични резултати са нужни 8 до 10 сесии, които са по-достъпни за бюджета от други процедури със същия ефект и без адаптивен период.

Благодарение на радиочестотата, нашите собствени клетки в кожата произвеждат колаген, еластин и хиалуронова киселина в големи количества и тогава самата кожа заработва за подобряване на контурите на тялото чрез неинвазивна lypolisis, тоест на втечнява целулита. Лечението на целулита и склуптурирането на лицето и на тялото става чрез прегряване подкожните тъкани, което благоприятства създаването на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Техниката на RF позволява фейслифт без операция, която действа чрез нагряване на епидермиса и дермата, а това води до възстановяване на колагена, а последствие фейслифтинга или склуптуриране на обработваните зони на тялото.

Показания: зони, които се влияят най-добре.
Лицето и деколтето също шията или само околочен контур(пачи крак) и срещу сенки под очите, гърдите, корема, ръцете, вътрешната част на бедрата, задните части на бедрата, паласките и други проблемни места. Като бонус към процедурата и подобряване на изгледа на стриите. Всеки клиент трябва да знае, че дейността на влакната колаген се забавя след 35 години, и чрез RF ще стимулираме влакната на колагена и фибробластите отговорни за еластичността на кожата.

Принципът на въздействие
RF загрява в дълбочина, на нивото на дермата, влакната на колаген, като същевременно се запазва еластичността. Старите колагеновите влакна се свиват без да се повредат младите, а по този начин се преструктурира кожата, и в продължение на няколко месеца се стимулира производството на още млади колагенови влакна.

Предимство на радиочестотата или предимство на техниката:
RF е в състояние да повлияе на кожата на лицето, гърдите, както и всички части на тялото без хирургия, без инжекции, нито упойки и други вредни вещества, както и без болка. Прилага се на всички видове кожа.(без ограничения за черна кожа). В уреда е разположена конструкция от магнити, която създава променящо се електромагнитно поле, което генерира електрични пулсации, преминаващи през кожната бариера. Системата има двуполюсно поле и повишава температурата в по-дълбоките кожни слоеве. Електрически заредените частици преодоляват епидермалната бариера за да повлияят в дълбоките части на кожата, а това е подмладяване в дългосрочен план. Радиочестотните излъчвания от уреда създават двуполюсния честотен резонанс, който в комбинация с биологичното електричество на тялото разбива мастните клетки и ги освобождава. Междувременно дренира лимфната система, детоксикира и подобрява кръвообращението, засилвайки обмяната на веществата и втечнява целулита.

В обобщение:
RF е за лечение на целулит и отпусната кожа.
RF е за профилактично и лечебно третиране на отпусната кожата и целулит.
RF резултатите са устойчиви.
Ремоделиране - постепенно свиване и склуптуриране.
RF е безопасно лечение

Това е най-ефективния научно изследван метод в областта на укрепване на кожата и срещу целулит. Трябва да се отбележи, че не оставя следа, освен може би чувство на топлина за по-дълго време след процедурата. В крайна сметка, получавате по-гладка, по-еластична и по-тонизирана кожа, и още резултатите ще се запазят и ще се подобряват след няколко месеца. Техниката на RF може да се комбинира с няколко други методи, използвани обикновено в медицината, като кавитация, лимфен дренаж и други.

Резултати:
От първата сесия, кожата е по-гладка, по-стегната Има разлика и в сантиметри, но при всеки е различно.Резултатите могат да бъдат поддържани в продължение на години, в зависимост от естествения процес на стареене и качеството на кожата и от козметичната програма.

Гледайте видео:

 

 

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове