Тенденциите на сезона

Косата е тази част от тялото, която най-безболезнено може да се подлага на безбройни трансформации: подстригване, боядисване, къдрене, удължаване и пр. Предимството е в това, че даже и след сравнително неудачни експерименти “гривата” отново пораства. Следвайки модните тенденции на новия сезон предлагаме прически за всеки вкус и за всеки тип коса.

Удължаване на косата

Еxtension – новата модерна дума, която в превод означава удължаване. Тя изцяло навлезе в ежедневния речник на фризьорските салони. Тази година са на мода естествените коси, но удължаването на косата е чудесна идея за тези, които са решили да променят имиджа си дори за един ден, без да увреждат своята коса!

Дългите коси – винаги атрактивни

Дългите коси са винаги атрактивни, били те разпуснати или вързани на опашка.
А през новия сезон плитките са по-модерни от всякога.

Правата коса – женствена и агресивна

Правата коса – винаги женствена и агресивна. Но може да я разнообразите. Например със ситни вълнички придаващи “закачливост” на образа – за романтичните личности с актуалната визия на русалка.

Къдравата коса

Би трябвало всяка жена да пробва върху себе си ефекта на сексапилните обемни къдри в стил Бриджит Бардо, макар и само веднъж в живота си.

Бретонът

Кралят на промяната в прическите несъмнено е бретонът. Той отива на жени на всякаква възраст, дори може да подмлади лицето. Ако правият бретон ви е омръзнал, сменете го с актуалните форми на полукръг и триъгълник или сменете цвета му.

Цветът

Отдавна престана да бъде природна даденост на косата, а нашите бои не само го променят, но и се грижат нежно за косата. Отново са модерни естествените тонове: меден, шоколадов, орехов, светлорус.
Имаме и безчет оригинални предложения. Като яркият наситен рижав цвят, който отново е актуален.
Новите техники за оцветяване на кичури позволяват да се оживи даже и най-семплата прическа.

Русите кичури – слънце в косите!

Русите кичури се утвърдиха окончателно, те не излизат вече толкова години от мода, а и изглежда ще се превърнат във вечна класика. Придават на лицето много свежест, подмладяват, разкрасяват.

Експериментирайте!

Не бива да се боите от експерименти с косата, но и не забравяйте, че с прическата подчертаваме вашия собствен стил и излъчване.

 

Галерия фризьорство

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове