Парафинова терапия за ръце

Парафинът забавя стареенето на кожата

Парафиновата терапия за ръце и стъпала представлява съвършено средство в областта на лечебната грижа.

За процедурата парафинът се загрява до втечняване, без да предизвиква изгаряне на кожата. В продължение на дълго време той отделя топлина, която предава на подлежащите тъкани. Това подобрява кръвообращението в тях, повишава тонуса на кожата, възстановява водно-липидния баланс или работата на мастните и потните жлези, подобрява тяхната функция.

Топлата парафинова маска разширява порите и прекратява достъпа на въздух до кожата, а това спомага на полезните съставки нанесени преди това да въздействат по-добре върху кожата. Резултатите са видими веднага!

Гладка, чиста, еластична, млада кожа! Терапията се използва още за облекчаване на артритни болки, мускулно напрежение, преумора.

Още древните римляни използвали горещият парафин непосредствено преди масаж с цел отпускане и омазняване на кожата. Французите са го използвали за лечение на рани. Британците през войната лекували навяхвания и мускулни болки...

Процедурата е универсална и се използва при много суха кожа на ръцете, стъпалата, при загрубяла и напукана кожа, преди или след отпуск, по време на всеки сезон, за профилактика.

Процедурата е една от най-приятните за клиентите на Салоните за красота "ПЕПЕ"!
 

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове