Перманентният грим - модерен, удобен и траен

Перманентният грим е продукт на натурална основа, който гарантира добрия Ви външен вид по всяко време. Днес все повече дами залагат на този революционен метод в козметиката, за да се избавят от досадата на прекараното с часове време пред огледалото и да си осигурят безупречен вид.

Състав

Изготвен на базата на минерални или растителни пигменти, перманентният грим е абсолютно безвреден. За разлика от обикновените татуировки, дермопигментацията използва само естествени съставки и много по-щадящи технологии за постигане на отлични резултати. Нейната трайност е ограничена, което дава възможност за сменяне на цветовата гама. Обикновено перманентният грим издържа около 4 години. Процедурата се извършва чрез инжектирането му в участъка между дермата и епидермиса като по този начин се придава желаното оцветяване.

Приложение

Перманентният грим е идеално решение за някои значителни козметични дефекти по лицето като например неправилен контур на устните или асиметрия във формата на очите. Освен всичко това, той е и идеална, (при това дълготрайна възможност) да акцентувате на Ваше козметично преимущество като подчертаете красотата му и привлечете вниманието върху него. Дермопигментацията успешно се справя с козметичните дефекти, използвайки методи за оптическо въздействие. Освен, че изглежда перфектно, перманентният грим възвръща самочувствието на много хора с подобни проблеми.

 

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове