Терапия "красиви глезени" - заповядайте в център за Красота ПЕПЕ, за да имате красиви глезени.

 

Терапия "красиви глезени"

Когато краката са ни уморени, дори когато редовно спортуваме, какво да сторим?! Как да премахнем усещането за отток, пулсиране, прегряване, а и лошата им визия!Марката Simone Mahler и козметичен център ПЕПЕ имат решение на проблема с Терапия "красиви глезени". Осигурява трайно, незабавно усещане за свежест! Дренира и подобрява микроциркулацията. Елиминира усещането за "тежки крака", подути глезени, усещане за топлина в стъпалата. Ускорява процеса на дрениране. Подходяща терапия за хора, които прекарват дълго време в права или седяща позиция, както и при задържане на вода или проблеми с кръвообращението. Подходяща терапия за целогодишно поддържане на тонуса на Вашите крака!

Терапията ще включва:

1. Специален пилинг за крака
2. Криотоник чрез увиване
3. JAMB- масаж със серум за уморени крака и разширени вени!

Пакет от 10 здравословни терапии – 299 лева

Терапия "красиви глезени"

Когато краката са ни уморени, дори когато редовно спортуваме, какво да сторим?! Как да премахнем усещането за отток, пулсиране, прегряване, а и лошата им визия!Марката Simone Mahler и козметичен център ПЕПЕ имат решение на проблема с Терапия "красиви глезени". БОНУСЪТ в терапията е удоволствието и отличният антицелулитен ефект от процедурата, защото пречистваме кожата чрез тази грижа предложена от френската марка и естетиците в ПЕПЕ.

Осигурява трайно, незабавно усещане за свежест! Дренира и подобрява микроциркулацията. Елиминира усещането за "тежки крака", подути глезени, усещане за топлина в стъпалата. Подходяща терапия за хора, които прекарват дълго време в права или седяща позиция, както и при задържане на вода или проблеми с кръвообращението. Подходяща терапия за целогодишно поддържане на тонуса на Вашите крака!

Терапията ще включва:

1. Специален пилинг за крака
2. Криотоник чрез увиване
3. JAMB- масаж със серум за уморени крака и разширени вени!

Пакет от 10 здравословни терапии – 299 лева

 

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове