Терапия "красиви глезени" - заповядайте в център за Красота ПЕПЕ, за да имате красиви глезени.

 

Терапия "красиви глезени"

Когато краката са ни уморени, дори когато редовно спортуваме, какво да сторим?! Как да премахнем усещането за отток, пулсиране, прегряване, а и лошата им визия!Марката Simone Mahler и козметичен център ПЕПЕ имат решение на проблема с Терапия "красиви глезени". Осигурява трайно, незабавно усещане за свежест! Дренира и подобрява микроциркулацията. Елиминира усещането за "тежки крака", подути глезени, усещане за топлина в стъпалата. Ускорява процеса на дрениране. Подходяща терапия за хора, които прекарват дълго време в права или седяща позиция, както и при задържане на вода или проблеми с кръвообращението. Подходяща терапия за целогодишно поддържане на тонуса на Вашите крака!

Терапията ще включва:

1. Специален пилинг за крака
2. Криотоник чрез увиване
3. JAMB- масаж със серум за уморени крака и разширени вени!

Пакет от 10 здравословни терапии – 299 лева

Терапия "красиви глезени"

Когато краката са ни уморени, дори когато редовно спортуваме, какво да сторим?! Как да премахнем усещането за отток, пулсиране, прегряване, а и лошата им визия!Марката Simone Mahler и козметичен център ПЕПЕ имат решение на проблема с Терапия "красиви глезени". БОНУСЪТ в терапията е удоволствието и отличният антицелулитен ефект от процедурата, защото пречистваме кожата чрез тази грижа предложена от френската марка и естетиците в ПЕПЕ.

Осигурява трайно, незабавно усещане за свежест! Дренира и подобрява микроциркулацията. Елиминира усещането за "тежки крака", подути глезени, усещане за топлина в стъпалата. Подходяща терапия за хора, които прекарват дълго време в права или седяща позиция, както и при задържане на вода или проблеми с кръвообращението. Подходяща терапия за целогодишно поддържане на тонуса на Вашите крака!

Терапията ще включва:

1. Специален пилинг за крака
2. Криотоник чрез увиване
3. JAMB- масаж със серум за уморени крака и разширени вени!

Пакет от 10 здравословни терапии – 299 лева

 

Информация за работещи козметици

Задължително условие за практикуване на професията козметик, маникюрист и фризьор е държавен диплом(свидетелство за професионална квалификация)

Информация е само за работещи козметици, маникюристи и фризьори с минимум 6 (шест) месеца стаж, но без държавна диплома от МОН!

Уважаеми колеги,

Предоставяме на Вашето внимание възможност явяване на изпит и получаване на удостоверение по чл.40.

Изпита представлява писмен тест и практически задачи пред държавна комисия.

Необходимите документи, които трябва да ни предоставите са:

  • Документ за минимум 6 месеца стаж като козметик, маникюрист, фризьор
  • 2 броя снимки
  • Медицинско като за постъпване на работа
  • Диплома за средно образование (10 клас)
  • Копие от лична карта

Уверени в своя професионализъм лесно може да се сдобиете с диплома лицензирана от Националната агенция по образование към МОН. Тези които имат нужда от усъвършенстване могат да разчитат на модулно обучение. Дипломата ви е лигитимна в ЕС.

За повече информация можете да се обадите на: +359 (32) 630 362 или +359 878 509559 или пишете на: pepebeauty@gmail.com

Лицензия на Център за професионално обучение Пепе

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове