ЛЕТНИТЕ ПИЛИНГИ благоприятстват равномерния загар! - попитайте приятел с квалификация от център ПЕПЕ!

 

ЛЕТНИТЕ ПИЛИНГИ благоприятстват равномерния загар!

Защо да чакаме отново мрачните есенни дни, за да се сдобием с по-млада и блестяща кожа? Заблуда е, че обновяващите пилинги за лице и тяло не могат да се правят и през лятото. ВАЖНО УСЛОВИЕ е да се доверим на ОПИТЕН и ПРОВЕРЕН козметик, който да направи най-доброто за нашата кожа СЕГА. През лятото нечистотиите се натрупват върху кожата. Много хора погрешно смятат, че когато излющват кожата си през лятото, " свалят" и загара си. Напротив – ЛЕТНИТЕ ПИЛИНГИ благоприятстват равномерния загар. Важно е да се съобразим с някои особености на сезона. Пилинг не се прави непосредствено след излагане на слънце. Планувайте посещенията си за пилинг в център за красота ПЕПЕ! Пилингът ще облекчи кожата ни за по- бързото и естествено възстановяване като премахне всички напластени в нея нечистотии и пигментации. В резултат на това кожата отново ще изглежда здрава с равномерен цвят и тен, свежа, гладка и ще приема по- добре козметичните продукти за домашна грижа. Когато имате съмнения и недоволства от продуктите в къщи, попитайте приятел с квалификация от център ПЕПЕ!

 

Актуални курсове и обучения

Информация за работещи козметици

Задължително условие за практикуване на професията козметик, маникюрист и фризьор е държавен диплом(свидетелство за професионална квалификация)

Информация е само за работещи козметици, маникюристи и фризьори с минимум 6 (шест) месеца стаж, но без държавна диплома от МОН!

Уважаеми колеги,

Предоставяме на Вашето внимание възможност явяване на изпит и получаване на удостоверение по чл.40.

Изпита представлява писмен тест и практически задачи пред държавна комисия.

Необходимите документи, които трябва да ни предоставите са:

  • Документ за минимум 6 месеца стаж като козметик, маникюрист, фризьор
  • 2 броя снимки
  • Медицинско като за постъпване на работа
  • Диплома за средно образование (10 клас)
  • Копие от лична карта

Уверени в своя професионализъм лесно може да се сдобиете с диплома лицензирана от Националната агенция по образование към МОН. Тези които имат нужда от усъвършенстване могат да разчитат на модулно обучение. Дипломата ви е лигитимна в ЕС.

За повече информация можете да се обадите на: +359 (32) 630 362 или +359 878 509559 или пишете на: pepebeauty@gmail.com

Лицензия на Център за професионално обучение Пепе

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове