Детоксикация

Система за пречистване и отделяне на шлаки SPA BIO-06 - ефективна възможност за запазване на здравето и подобряване на физическото състояние

Установен е фактът, че натрупаните в нашия организъм шлаки и токсини са причини за болки, отслабване на имунната система, увеличават риска от възникване на едно или друго заболяване. За съжаление не е възможно да се избегне попадането в нашия организъм на отровни вещества с хранителните продукти, водата и вдишваният въздух.

Ситуацията се усложнява от консумирането на много мазни и пикантни храни, недостатъчното физическо натоварване и стресът. Не е случаен фактът, че много хора особено живеещи в градска среда страдат от безсъние, липса на тонус, трудно запаметяване, оплакват се от болки в ставите или страдат от такива заболявания като хипертония, диабет, ревматизъм, подагра, астма и други.

Високотехнологичният апарат SPA BIO-06 e предназначен за прочистване и детоксикация на организма

За да запазим нашето здраве и отложим заболяванията е необходимо редовно да очистваме организма си. Отнема приблизително 30 мин. С помощта на отрицателните йони процедурите (мин брой 14) дават осезателни резултати: подобрява се общото състояние на организма, появяват се чувство на облекчение и свобода. След комплексна биохимична реакция се повишава енергийното ниво. Достатъчни са около 30 мин, за да може бързо и ефективно да се отстранят част от отровните вещества.

Въздействие на отрицателно заредените йони върху човешкия организъм

  • Действие върху нервната система: повишава активността на главния мозък, повишава работоспособността, подобрява качеството на съня. Спомага снабдяването на мозъка с кислород.
  • Действа върху кардиоваскуларната система: действа на кръвоносните съдове, спомага подържането на нормални нива на холестерина, пречи на отлагането на липиди по стените на кръвоносните съдове, активизира кръвообращението, нормализира кръвното налягане. Отрицателните йони подпомагат оздравяването на хипертониците.
  • Действа на кръвоносната система: отрицателните йони забавят потока на кръвта, увеличават периода на съсирване на кръвта, увеличават съдържимото на кислорода в кръвта.
  • Много добри резултати се достигат в козметологията. Например отрицателните йони спомагат възстановяването на изгаряния по кожата, лекуват херпес.

За детоксикацията

Кожата изхвърля от себе си отровните вещества и или шлаки, в това число вода, сол и карбамид. Веществата преминват през потните жлези, а напускат тялото през потните пори на кожата.
Апаратът помага да се освободим от йоните на амоняка който са токсини за клетката. йона на амоняка е в състояние с лекота да заема мястото на йона на калия. Преминаващият курса на детоксикация чувства бодрост и сила в краката. Детоксикацията действа като разходката по брега на морето, но усещането е много кратно по–интензивно. И тъй като 70% от масата на човешкото тяло е вода, затова ходилата и водата във ваничката лесно встъпват във взаимодействие. Ако поставите ходилата си във вода, то под действие на електрическите вибрации от апарата отровните вещества напускат организма. Чувството е приятно и процесът е абсолютно безболезнено.

Цвят и състав на водата

Водата може да измени цвета и състава си по време на извличане на шлаките. Отровните вещества, водата, и киселиността на човешкия организъм встъпват в реакция помежду си. Тези фактори променят цвета на водата зависимост от това какво количество отровни вещества и шлаки ще бъдат изведени от организма.

 

Актуални курсове и обучения

Информация за работещи козметици

Задължително условие за практикуване на професията козметик, маникюрист и фризьор е държавен диплом(свидетелство за професионална квалификация)

Информация е само за работещи козметици, маникюристи и фризьори с минимум 6 (шест) месеца стаж, но без държавна диплома от МОН!

Уважаеми колеги,

Предоставяме на Вашето внимание възможност явяване на изпит и получаване на удостоверение по чл.40.

Изпита представлява писмен тест и практически задачи пред държавна комисия.

Необходимите документи, които трябва да ни предоставите са:

  • Документ за минимум 6 месеца стаж като козметик, маникюрист, фризьор
  • 2 броя снимки
  • Медицинско като за постъпване на работа
  • Диплома за средно образование (10 клас)
  • Копие от лична карта

Уверени в своя професионализъм лесно може да се сдобиете с диплома лицензирана от Националната агенция по образование към МОН. Тези които имат нужда от усъвършенстване могат да разчитат на модулно обучение. Дипломата ви е лигитимна в ЕС.

За повече информация можете да се обадите на: +359 (32) 630 362 или +359 878 509559 или пишете на: pepebeauty@gmail.com

Лицензия на Център за професионално обучение Пепе

Новини

Открийте ни във Facebook

Нови процедури

Топ процедури и Курсове